Boek I4U-Music

Zie hieronder onze mogelijkheden...
  • logo i4u kl

  • I4U-Music
  • Bij boekingen vergoeding in overleg
  • I4U-Music is te boeken voor (kerk)diensten, kerkelijke inzegening bij bruiloften, rouwdiensten, Christelijke events en voor de avond-/ochtendvullende voorstelling Achter de Horizon ligt een Geheim'.

  • Manon Companjen kunt u boeken voor zangleiding, muzikale medewerking met zang & viool en/of workshop over zang & aanbidding.

  • Neem contact op
Wat wij doen
Over onze muzikale medewerking, concerten en projecten

I4U-Music is een band die voor events, congressen, concerten, kerk-/rouw- en trouwdiensten muziek verzorgd. Wij maken gebruik van een breed genre, zoals Psalmen/Gezangen, Opwekking, Hemelhoog, Nieuwe Liedboek en Engelstalige muziek van diverse artiesten, maar ook hedendaagse muziek komt aan bod.

I4U-Music betekent dat wij met aandacht bij willen dragen aan een bijzonder moment. Een event of (kerk)dienst? Wij maken graag muziek op dat moment. Dat kan zijn in het meedenken in de liederenkeus, de opzet van de dienst of geschikte muziek.  Dat is onderdeel van de kleurrijkheid van I4U-Music wat ook terug te zien is in ons logo.
Naast muziek maken, is onderwijs of een workshop op het gebied van aanbidding en muziek/bands door Manon Companjen ook mogelijk.

Een impressie: bekijk de video hieronder voor een live optreden op 8-8-2021.

Scroll door de dienst naar 5:00-9:10 min. improvisatie viool / 9:25-14:16 min. De Goedheid van God / 14:59 - 18:17 min. Juicht medley / 25:47 - 29:52 min. Mijn Jezus, mijn Redder / 53:03-57:07 min. You raise me up / 1.05:55 - 1.14:50 min. Prijs onze Heer met improvisatie op viool.

Wij willen er zijn voor God en voor u
We denken graag met u mee over de opzet van de dienst en de muziekkeuze