Boek I4U-Music

Zie hieronder onze mogelijkheden...
  • logo i4u kl

  • I4U-Music
  • Bij boekingen vergoeding in overleg
  • I4U-Music is te boeken voor (kerk)diensten, kerkelijke inzegening bij bruiloften, rouwdiensten, Christelijke events en voor de avond-/ochtendvullende voorstelling Achter de Horizon ligt een Geheim'.

  • Manon Companjen kunt u boeken voor zangleiding, muzikale medewerking met zang & viool en/of workshop over zang & aanbidding.

  • Neem contact op
Over ons
Wie we zijn

Onze Missie

We zoeken de verbinding door muziek en willen daarmee onze passie voor God overdragen. Dat zie je terug in het enthousiasme en drive van de band.

Lees verder

Wat wij doen

I4U is een band die muziek verzorgd voor events, congressen, concerten, kerk-/rouw- en trouwdiensten . Wij brengen een breed repertoire.

Lees verder

Ons Logo

De vlinder in het logo staat voor het leven met God. Onbevangen en spontaan met een doorlopend proces om van rups een vlinder te worden.

Lees verder

André Spaan
Piano
André Spaan

Mijn naam is André Spaan. Geboren en getogen in Harderwijk. Nummer 6 uit een rij van 7 kinderen. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in muziek. Dat begon met het luisteren naar de radio en gospelmuziek en later ook met zelf muziek maken.

Als tiener kreeg ik gitaarles en leerde mezelf piano spelen. Op mijn 18e werd ik gevraagd om in de kerk piano te spelen; later leidde ik de zang en de muziekband in de kerk. Enkele jaren geleden ben ik hiermee gestopt. Echter de passie voor muziek en aanbidding bleeft. De meeste voldoening geeft het mij om samen door lofprijs en aanbidding God te ontmoeten. Gedurende de laatste jaren speel ik in de Fonteinband in Harderwijk. Het is fantastisch om elke keer weer een dienst voor te bereiden en met elkaar God te ontmoeten.

Daarom ben ik ook nu actief in het project “Achter de horizon ligt een geheim”. In de loop der jaren merkte ik telkens dat er een God is die betrokken wil zijn bij mijn leven. In goede en zeker ook in moeilijke tijden ervaar ik dat God er is; niet als een vaag gevoel, maar reëel. Hij helpt. Sterker nog, Hij wil ons, jou en mij, inzetten in Zijn plan. Dat wil ik niet missen.

Cees Groeneveld
Geluid/techniek
Cees Groeneveld

Op 14 jarige leeftijd begon ik als hulpje van de geluidsman tijdens jeugddiensten in de kerk. Al snel bleek dit reuze interessant en na enkele jaren nam ik het stokje over. Van het één kwam het ander en uiteindelijk ging ik professioneel aan de slag. Tijdens mijn studie Sound & Vision heb ik veel ervaring opgedaan, met name in het Hotel theater Figi te Zeist en Theater De Nieuwe Doelen in Gorinchem.

Ik heb altijd van de verbinding van geluidstechniek met evangelisatie gehouden. Ik geloof dat een kwalitatief goede Christelijke band ook techniek verdient die hun talent goed ten gehore brengt. Jammer genoeg is dit vaak niet het geval en hebben Christelijke initiatieven niet altijd toegang tot de juiste kennis en middelen. Daarom neem ik deel aan het project 'Achter de horizon ligt een geheim'. Voor mij is dit weer een kans om te laten zien hoezeer goede techniek de boodschap die gebracht wordt meer kracht kan geven. Het belooft een bijzondere ervaring te worden.

Ik ben getrouwd en trotse vader van een geweldige zoon.

Gert van der Beek
(Bas)gitaar
Gert van der Beek

Muziek is altijd al een essentieel onderdeel van mijn leven. Vanaf mijn 10e leerde ik gitaar spelen. Ik sleepte hem overal mee naar toe, vooral om bij groepen liedjes te begeleiden. Thuis speelde ik klassiek en schreef ik liedjes met behulp van de gitaar.

Later speelde ik in verschillende bandjes en ging ook bassen, omdat we in de band van de kerk geen bassist hadden. Hier kreeg ik lol in en voilà, een instrument toegevoegd.

Muziek maken is voor mij uiting kunnen geven aan emoties, wat ik van nature niet makkelijk doe. Tegelijkertijd deel ik dat graag met anderen. Muziek is voor mij ook een manier om te communiceren en mijn liefde voor God te uiten; het liefst samen met anderen, die dezelfde passie delen.

Het leuke van betrokken zijn bij I4U is de afwisseling. Met z’n tweeën een intieme “Geheime Kerk Avond” begeleiden is iets totaal anders als het “Achter de horizon licht een geheim"-project wat we in februari gaan brengen, om maar twee uitersten te noemen. Verschillende doelgroepen, verschillend repertoire, verschillende bezetting, andere dynamiek. Die afwisseling houdt het fris. Wat is er nou mooier dan muziek maken met een fantastisch stel muzikanten, die allemaal liefde voor God én muziek hebben?!

Manon Companjen
Zang/viool
Manon Companjen

Ik ben Manon en zolang ik me kan herinneren zing ik; op school en onderweg; zingen ging als vanzelf. Op mijn 7de begon ik bij kinderkoor 'De jonge Lofstem' in Harderwijk en bleef me ontwikkelen op zanggebied door met koren te zingen en als solist. Ook zong ik in een voorronde van de Soundmixshow. Vanaf mijn 9de speel ik viool waarbij ik één jaar conservatorium heb gedaan. Nog steeds speel er met veel plezier en liefde op.

Vanaf mijn 14e was ik met vioolspel en zang betrokken bij de zang- en muziekgroep in Christengemeente Sefanja en groeide uit tot bandleider. In 2011 raakte ik betrokken bij het Fonteinwerk binnen de Protestantse Gemeente Harderwijk. In de tussentijd trad ik op als een soort troubadour bij bruiloften, afscheidsdiensten en kerkdiensten, niet alleen als muzikant, ook als coach of workshopleider. Sinds een aantal jaren helpt een zangcoach mij nog meer te ontdekken in mijn stem en dat bevalt me prima.

Met diverse bandleden zing/speel ik al geruime tijd en we kennen elkaar goed, ook op muzikaal gebied. Daarom vind ik het ook bijzonder om deze ontdekkingstocht samen met hen aan te gaan. Naast dit alles ben ik moeder van 4 jongens.

Annette v/d Heuvel
Zang
Annette v/d Heuvel

Hallo! Ik ben Annette, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Ik doe aan hardlopen, hou van koken maar mijn grote passie is zingen. Ik zing in het muziekteam van onze kerk, maar ook met een koor zing ik elk jaar mee in passieconcerten. Ik zing met allerlei projecten mee maar ook in mijn werk voor de klas zing ik de hele dag door. Zingen is een rode draad in mijn leven.

Ook in mijn geloofsleven heeft zingen een hele belangrijke rol. Hierin kan ik alles leggen en me uitten. Hoe mooi is het om mensen te bereiken door te zingen. Dat is ook de reden dat ik heel enthousiast ben om met dit project mee te doen. Het thema spreekt mij erg aan; verbinden door muziek ,mensen aan het denken zetten en laten genieten van het programma. Ik hoop dat mensen geraakt gaan worden en antwoorden vinden waar ze mee verder kunnen in hun leven.

Mark de Gans
(bas)gitaar
Mark de Gans

Ik ben Mark, gitarist en parttime bassist in diverse gelegenheidsbands. Ik ben geboren in 1961 en opgegroeid in Harderwijk.
Op mijn zestiende kocht ik van mijn eerst verdiende geld eenvoudige Spaanse gitaar, die ik nog steeds heb, en leerde mijzelf spelen. Op een geleende basgitaar speelde ik later mee in de zondagmorgendiensten van de evangelische gemeente. Natuurlijk luisterde ik naar de gospelmuziek van de jaren ‘70. Tijdens een concert van het populaire Amerikaanse Second Chapter of Acts in Oldebroek maakte ik kennis met Phil Keaggy als sessiemuzikant in hun band. Sindsdien ben ik fan van deze gitaarvirtuoos en heb ik inmiddels bijna al zijn muziek verzameld.

Daarna kwamen akoestische en elektrische gitaren en een basgitaar waarmee ik tot voor kort in een christelijk orkest speelde. Door dat orkest kwam ik bij toeval Manon tegen die als gast-violiste mee speelde tijdens een Kersttour. Wij kenden elkaar nog uit onze jeugd, maar hadden elkaar al jaren niet meer gezien. Sindsdien hebben we contact gehouden en spelen samen in diverse projecten.

Kijk ook eens
in onze agenda om te zien waar I4U-music binnenkort optreedt ... Lees verder
achter de horizon of u het geheim kunt vinden... ... Lees verder
naar wat wij als onze missie zien ... Lees verder
Een geïnspireerde en toegewijde band met een verfrissend repertoire.